Gokkast spelen online

Videoslots Twintimer

Twintimer

Dit is dit de ideale gokkast als je het liefst op een eenvoudige gokkast speelt met lage inzetten en waar je toch flink kunt winnen.

Hoe speel ik de Twintimer gokkast?

Met de Twintimer fruitautomaat kun je veel geld winnen, overigens raden wij je altijd aan eerst een paar spelletjes van een gokkast te spelen in de “gratis” modus.

Zodat je weet hoe het spel werkt en vervolgens kun je zelf beslissen of je voor echt geld gaat spelen of niet.

Twintimer gokkast heeft een benedenspel en een bovenspel, bij het bovenspel kan gespeeld worden op drie of 4 rollen, en je kunt 5 credits of 10 credits per draaibeurt inzetten.

Erg simpel te spelen is het benedenspel, dit wordt namelijk gespeeld op drie rijen, de grote “hold” knoppen zorgen er voor dat je op elk gewenst moment een rij kunt vast kunt houden.

Als je beslist een rij vast te houden dan draait de rij bij de volgende beurt niet mee, dan kun jij je kansen om te winnen vergroten. Omdat je dit als een voordeel kunt gebruiken,is het aan te raden om eens te proberen.

Om precies te zien wat iedere winnende combinatie waard is moet je aan de rechterzijde kijken, bijvoorbeeld twee kersen zijn vier punten waard, drie kersen 8 punten etc etc.

Wanneer de icoontjes horizontaal op een rij staan dan zijn dit de winnende combinaties die je krijgt in het benedenspel. Alleen het ster symbool kriskras gelden en deze symbolen zijn 20 credits waard.

Deze ster symbolen geven geen bonus maar wel een vast aantal credits, maar het is wel fijn om te weten dat ze kriskras meetellen. 

Het bovenspel is pas beschikbaar wanneer je vier of meer credits hebt gewonnen in het benedenspel, het bovenspel van Twintimer kun je met 5 credits (Bet 5) of 10 credits (Bet 10) inzetten.

In Bet 5 speel je absoluut hetzelfde spel maar je inzet is verhoogd naar 5 credits per beurt, en als je kiest voor Bet 10 dan maak je pas echt kans op de grote jackpot. Tip van de dag; je zet hoog in, maar verdient veel meer terug. In Bet 10 speel je op alle 10 lijnen, waardoor de kans dat je iets wint veel groter is. 

 

Speel voor echt geld