Gokkast spelen online

Videoslots Twister

Twister

De Twister gokkast is een echte gokkast met hoge winkansen.

Hoe speel ik de Twister gokkast?

Het basisspel van de Twister fruitauotmaat wordt gespeeld met inzet van 1 credit op de onderste drie rollen, de gokkast Twister heeft een basisspel een een bovenspel, in het schema rechts naast de rollen staan de prijzen die je kunt winnen afgebeeld .

Door middel van de gamble functie kun je gewonnen prijzen direct verdubbelen. De rollen kun je een rol vastzetten voor de volgende ronde dmv van de "HOLD" button. Standaard begint de Twister met het basisspel, maar je kunt er ook voor kiezen om het meteen het bovenspel te gaan spelen.

Het bovenspel wordt gespeeld met inzet van:

  • 5, 10 of 20 credits per draai

Er wordt dan gespeeld op de bovenste drie rollen, de prijzen die je kunt winnen bij het bovenspel staan afgebeeld in het schema rechts naast de rollen.

Wanneer je het bovenspel speelt met 5, 10 of 20 credits en de drie Twister symbolen verschijnen kris kras op de rollen, dan start er een extra bonusspel.

Hierbij kun je in meerdere categorien klikken, afhankelijk van je inzet, en maak je kans op 3 x 200 credits. Hierdoor kunnen je prijzen extra snel oplopen, en we hoeven niet te vertellen dat dit veel geld in kan houden dat je zult winnen.

Speel voor echt geld