Gokkast spelen online

Videoslots Universe

Universe

De Universe gokkast is een echte klassieker zonder te veel toeters en bellen.

Hoe speel ik de Universe gokkast?

De Universe fruitmachine is er nog een van uit de "gulden" tijd. Wij zullen het hier hebben over de versie zoals op de markt gebracht door Eurocazino.

Waar andere gokkasten vaak ingewikkelde features herbergen, daar is de Universe een vrij eenvoudige gokkast om op te spelen, het basisspel speel je met 1 credit verdeelt over 3 rollen.

Twintig punten leveren de ster symbolen kriskras op over de rollen, op de bovenste drie rollen speel je het bovenspel. Je kunt kiezen voor het vier winlijnen of het maximaal aantal van acht winlijnen per  spel.

Als je kiest voor het 8 winlijnen spel, dan speel je met een hoger prijzenschema, wat evenredig meer uitkeert aan prijzen. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de meters verdeeld, het maximum aantal credits per meter is dan 200 punten.

Als het maximum bereikt is dan wordt de meter automatisch uitbetaald, dit kan aardig oplopen als je veel hebt ingezet. Als je bereid bent om het universum te bereiken, dan raden wij je aan deze fruitkast eens te proberen.

Speel voor echt geld