Gokkast spelen online

Videoslots Wild Mystery

Wild Mystery

De Wild Mystery gokkast is uitgerust met een verzamel syteem om jokers te vergaren!

Hoe speel ik de Wild Mystery gokkast?

De Wild Mystery bestaat standaard uit een basis spel en een boven spel, wil je het basis spel spelen dan doe je dit op de onderste rollen en met 1 winlijn, direct onder de rollen kun je het prijzenschema van het basisspel terugvinden.

Het vraagteken symbool geeft bij een kriskras positie ook prijzen weg. Ook kun je voor in de Wild Mystery voor Jokers sparen, als je 6 jokers van deze hebt gespaard dan mag je een rol kiezen waarbij je de joker actief maakt als wild symbool. Deze mag joker mag dan ook worden gebruikt om een winnende combinatie samen te stellen.

Als je alle jokers hebt opgebruikt dan kun je weer opnieuw jokers gaan sparen. Gewonnen punten kun je direct verdubbelen tot aan 200 credits bij het kop of munt spel in deze fruitkast. Gok je juist, dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan verlies je alles weer. 

Het bovenspel kun je gaan spelen bij voldoende punten verzameld op de Supermeter van de Wild Mystery. Het is te spelen met inzet van vier of twintig credits per draai (inzet). Bij inzet van vier credits gelden alle combinaties kriskras door elkaar heen.

Als er wordt gespeeld met een inzet van 20 dan kun je alle jokers als wild inzetten, en mogen dan ook nog eens voor elk ander symbool meetellen. Is er geen winnende combinatie te verkrijgen met de joker, dan geeft deze joker en mystery prijs.

Speel voor echt geld