Gokkast spelen online

Videoslots Wildthing

Wildthing

Wild Thing, you make my heart sing! Een bekende zin uit een nog bekender lied, en zeker geldt dit voor de gokkast Wild Thing, wat een wild ding! Een gokkast zonder poespas, en met een grote diversiteit aan inzetmogelijkheden

Hoe speel ik de Wild Thing gokkast?

De gokkast Wild Thing bestaat uit een basisspel, en een vervolgspel deze worden beiden gespeeld over dezelfde rollen.  In het boven spel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits, en de gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld tot maximaal 200 credits met het kop of munt spel. Daarna kun je er voor kiezen om je gewonnen credits te innen of ze door te spelen naar de save button om het vervolgspel te spelen, de inzet in het vervolgspel van de wild thing gokast wordt bepaald met de CHOOSE BET knop. In dit bovenspel wordt op 5 winlijnen gespeeld,bij 5 credits is het blauwe prijzen schema actief.

Bij 10 credits treedt het roze prijzenschema in werking, en is het Wild Thing symbool op rol 2 de WILD. Wat  dan inhoudt dat dit symbool inzetbaar is, en wel voor ieder ander symbool en dus feitelijk ook als een soort van joker fungeert.

Bij het vervolgspel speel je altijd op 5 winlijnen en kun je met verschillende inzetten gaan spelen, bij 20 credits gaat men over naar het groene prijzenschema als deze is geactiveerd en de Wild Thing symbolen zijn verschenen dan  duiken die op in zowel in rol 1 als in rol 3 als WILD. Bij de inzet van 40 credits wordt het rode prijzenschema geactiveerd en zijn de Wild Thing symbolen bij deze inzet in alle rollen WILD, en zijn de prijzen nog hoger en de wildthing-symbolen op alle rollen dus actief. De Wild thing is een fruitautomaat waar je zeer veel op kunt verdienen en winnen.

Speel voor echt geld