Gokkast spelen online

Videoslots Wildtimer

Wildtimer

De Wild Timer gokkast is er een in een klassieke serie van traditionele gokkasten.

Hoe speel ik de Wild Timer gokkast?

Wellicht wel eens gehoord van de Steptimer of Twintimer. Net zoals als deze gokkasten heeft de Wild Timer een beneden- en een bovenspel. De klassiekers in deze serie lijken veelal nogla erg op elkaar., in Wild Timer kun je kiezen met 5 of met 20 credits je spel te spelen, dit is wel beperkt tot het bovenspel. Het bovenspel heeft als extra dan ook een “wild” symbool, dus wanneer je met 20 credits speelt kun je deze langs zien komen.

Het "wild" symbool geeft je een erg leuke bonus, en het is vrij simpel om een winst van 200 credits of meer te maken tijdens het spelen van dit bovenspel. Maak je vooral geen zorgen, want wanneer je meer dan 200 credits pakt in het bovenspel, worden deze automatisch toegevoegd aan de creditmeter van het benedenspel.

In het basis spel (dit spel wordt ook wel eens het benedenspel genoemd), dan heb je ook een summiere kans om een soort van ster-symbool tegen te komen. Wanneer je drie van deze sterren ziet verscjijnen, krijg je een vaste bonus van wel 20 credits toebedeeld. Deze symbolen tellen, tegenover de andere symbolen, kriskras mee in de winst. Ze hoeven dus niet per se op een horizontale rij te staan, zoals andere symbolen in het spel. 

In het bovenspel zijn dan ook alle symbolen van waarde, waar een combinatie van drie sinaasappels in het benedenspel 12 punten waard is, is dezelfde combinatie in het bovenspel zelfs een verbazende 40 punten waard. Dat is een heel groot verschil, maar je moet ook meer inzetten dan in het bovenspel.

Speel voor echt geld