Gokkast spelen online

Videoslots Worldcup 2010

Worldcup 2010

De Worldcup gokkast heeft diverse spel onderdelen waar je uit kiezen kunt, in totaal zijn dit er drie.

Hoe speel ik de World cup gokkast?

De Worldcup heeft een aantal (drie) verschillende spelonderdelen:

  • basisspel
  • 5-spel 
  • 40-spel

Je begint met uiteraard met het basisspel welke je speelt over 1 winlijn, behalve het aanwezige t-shirt symbool, deze telt kris-kras mee op de rollen. Als je 4 of meer punten op 1 of meer van de 4 meters hebt, dan mag je het 5-spel spelen!

Om dit 5-spel te spelen moet je een credit inzetten, deze credit wordt bij de meter opgeteld met het laagste aantal punten. Het 5 spel speel je altijd met 5 credits, en de gewonnen credits worden gelijk verdeeld en naar de inzet per meter.

Om terug te keren naar het basisspel moet je drukken op de choose game-button, en zal je op die manier weer verder spelen met het basisspel.

Het 40-spel wordt in principe net zoals het 5-spel gespeeld alleen is de inzet dan 40 credits, simpelere kan ik het niet uitleggen. Verschil is er wel dit komt door de nudge-functie in het spel. Deze nudge zal je gebruiken om de 3 boven rollen, na stilstand, naar de meest winnende combinatie te verplaatsen (in maximaal drie stappen). De World cup is een spannende fruitautomaat met zeer hoge winkansen.

 

 

Speel voor echt geld