Gokkast spelen online

Videoslots X en O

X en O

De X and O gokkast van Eurocazino, ook wel bekend als de X en O fruitautomaat een gokkast met veel mogelijkheden

Hoe speel ik de X en O gokkast?

Bij de X en O gokkast speel je het basisspel al met een inzet van slechts 1 credit per draai. De gewonnen credits kun je verdubbelen met de aanwezige gamble functie in dit spel.

Als het mysterie symbool zich kruislings op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3 laat zien, dan levert je dit een prijs op welke kan oplopen tot maar liefst 200 credits totaal.

Op de aanwezige prijzenladder onder het X en O logo, zie je alle prijzen afgebeeld die je kunt winnen met deze gamble functie. Steeds als je het goed hebt, dan stijgt de winst, maar gok je fout dan zak je zomaar een stap terug op deze prijzen ladder. Je gewonnen credits kun je altijd laten uitbetalen via de aanwezige collect button.

Je kunt op elk gewenst moment gaan kiezen om het bovenspel te spelen, mits je genoeg credits hebt verzameld. Als je bijvoorbeeld 5 credits inzet, speel je op 8 winlijnen. Zet je 10 credits in dan speel je zelfs op 14 winlijnen. Het bijzondere bij deze fruitautomaat is, dat ook de verticale rollen posities als winlijnen worden meegerekend.

Je moet bij het inzetten ook aangeven op welk symbool je wilt gaan inzetten en hoeveel. Als je op de knop met X en O klikt dan, speel je op beide symbolen. Dan is je inzet 20 credits per draai. Je kunt per draai maar liefst 200 credits winnen en de clubmeter kan oplopen tot een geweldige 2.000 credits.

Speel voor echt geld