Gokkast spelen online

Videoslots Jackpot Timer

Jackpot Timer

De Jackpot Timer gokkast is de opvolger van de TwinTimer, een echte klassieker.

Hoe speel ik de Jackpot Timer gokkast?

De gokkast Jackpot Timer van Fruits4Real is een eigen ontwerp van hen helemaal toegespitst op het speelgenot van de spelers. Er is goed rekening gehouden met de eisen en wensen van de echte gokkast liefhebbers.

Een echte klassieker heeft Fruits 4 Real met deze Jackpot Timer gokkast neer weten te zetten, die ook bij het stamcafé gespeeld zal kunnen worden, verdeeld in een basisspel met 3 rollen en een vervolgspel met 4 rollen.

Er zijn tijdens het spelen van Jackpot Timer veel verschillende winsten te behalen, tijdens het basisspel is ook nog eens een Scatter prijs te winnen door willekeurig 3 sterren te draaien. Deze zijn goed voor 20 credits die aan uw tegoed toegevoegd worden, en dit zonder dat de symbolen op de winlijn gespeelt dienen te worden.

De Jackpot Timer gokkast wordt gespeeld met 1 winlijn (in het basisspel), per draai zal de inleg een aantal vaste credits bedragen, als u wilt winnen dient u op deze winlijn de combinaties te draaien.

De combinaties die rondom de rollen in een uitbetaalschema uitgelegd zijn kan men winnen, als er genoeg punten in de winbank aanwezig zijn kunt u het bovenspel gaan spelen, met minimaal 5 en maximaal 20 credits.

Er zijn slechts 3 rollen actief (bij 5 credits) en speelt u met 5 winlijnen, kiest u ervoor om in te zetten met 10 of 20 credits dan zullen alle 4 de rollen gebruikt worden en kunt u winnen op een totaal van 10 winlijnen.

Speel voor echt geld