Gokkast spelen online

Videoslots Multi Player

Multi Player

De Multiplayer gokkast van Fruits 4 Real heeft twee gescheiden spellen, die je tegelijkertijd maar afzonderlijk van elkaar spelen kunt. 

Hoe speel ik de Muti Player gokkast?

Om te beginnen met spelen op deze Multiplayer gokkast zul je de credits die in de balans staan, eerst naar de credit meter moeten verplaatsen, door op de naar credits knop te drukken, is dit een peuleschilletje.

Per 10 stuks per keer worden de credits dan overgezet naar je credit meter, je kunt maximaal 40 credits per speelronde verplaatsen naar de meter, zodra dit is gelukt kun je de Multiplayer fruitmachine gaan spelen.

Je speelt de Multi player gokkast op:

  • 3 rollen met 5 winlijnen
  • 5 verschillende inzetmogelijkheden
  • Inzet 2, 5, 10, 20 en 40.

Vanzelfsprekend geldt ook hier de regel, hoe hoger de inzet is waarmee je speelt, hoe hoger de prijzen zullen zijn die je winnen kunt, automatisch begint het spel met de standaard inzet van 2 credits per draai.

Op het moment dat je de inzet wilt verhogen dan kan dat alleen wanneer de Totaal meter gelijk is, of groter is dan het aantal spelrondes x het bedrag. Wat bedoelen wij hiermee? Wanneer je de inzet van 2 naar 5 credits per inzet/draai verhogen wilt, moet je dus kijken naar het aantal spelrondes.

Zijn er nog 10 spelrondes dan moet je minimaal 10 keer 5 credits = 50 credits in de totaal meter hebben staan. Je kunt ook gewoon op de gokkast kijken naar de inzet meters, dit als je geen zin hebt om te rekenen dat is wel zo handig en spaart tijd.

De inzetmeter zal oplichten op het moment dat je de inzet verhogen zult, dan weet je dus meteen wanneer je een inzet hoger kunt spelen. Tot wel 2000 credits per draai kun je winnen, als je de Multiplayer gokkast op inzet 40 speelt.

Een ware sensatie om op te spelen, wacht dus geen moment en speel vandaag nog deze spannende en leuke Multi player gokkast!.

Speel voor echt geld