Gokkast spelen online

Videoslots Mystic Mysteries

Mystic Mysteries

De Mystic Mysteries is een gokkast met een een basisspel en een bovenspel met een hoge inzet.

Hoe speel ik de Mystic Mysteries gokkast?

Het basisspel van de Mystic Mysteris fruitmachine bestaat uit drie rollen met 1 win lijn. Als je 2 dezelfde symbolen draait op de eerste en de tweede rol dan heb je prijs, lukt het je om meerdere van dezelfde te krijgen, dan is je prijs natuurlijk vele malen hoger.

Het bovenspel speel je vanaf 5 credits per draai (dus voor een hogere inzet), overigens staat elke credit gelijk aan 10 eurocent, om  het topspel te kunnen spelen is er een spel wat gespeeld moet worden, dit is het welbekende 1/0 spel, deze geeft een 99,9% kans om te winnen.

Als je de Mystic Mysteries symbolen weet te vinden dan hangt daar een grote prijs aan vast, en doet deze gokkast zijn naam eer aan. Welke dat zijn, bdat laten wij zelf graag aan jou als speler over om te ontdekken.

De prijs van een Mystic Mysteries symbool is op zijn minst 2 credits waard, deze vindt je op de eerste en de tweede rol. Vind je het symbool ook nog eens op de derde dan krijg je sowieso 8 credits. De symbolen hoeven niet op een lijn te zitten om uit te worden betaald.

Speel voor echt geld