Gokkast spelen online

Videoslots Steptimer Jackpot

Steptimer Jackpot

De Steptimer Jackpot gokkast is gemaakt door Fruits4real één van de weinige aanbieders, die bekende fruitautomaten in een nieuw jasje gestoken hebben.

Hoe speel ik de Steptimer Jackpot gokkast?

Je kan deze steptimer in de nieuwste versie nu spelen op in een moderne top uitvoering. Qua symbolen is er niet veel veranderd aan deze gokkast, zo kun je het benedenspel spelen met de sterren die op iedere plek van de rollen op kunnen duiken (inzet 20 credits). De maximale prijs in het benedenspel bedraagt 200 credits waar de geldzakken als jackpot symbolen fungeren.

Wil je met meer inzet spelen dan moet je naar het bovenspel gaan, daar zal de inzet verhoogd worden. Met een inzet van vijf credits kun je daar al beginnen te spelen op vijf winlijnen.

Echter zullen de nudges dan niet actief zijn, maar als je de inzet op veertig credits zet, zullen bij iedere draai drie nudges aanwezig zijn. De rollen kunnen drie stappen boven als naar beneden doen, en zo een betere combinatie proberen te vormen om meer winst te behalen.

De Steptimer Jackpot gokkast heeft natuurlijk ook een jackpot zoals de naam al doet vermoeden, in feite dien je net als bij andere gokkasten van dezelfde lijn eerst voldoende credits te hebben verzameld om hier op los te gaan.

Wij raden je aan om deze gokkast zeker eens uit te proberen!

Speel voor echt geld