Gokkast spelen online

Videoslots Sweet 16 player

Sweet 16 player

De sweet 16 player gokkast is een van de meest populaire fruitautomaten van fruits 4real.

Hoe speel ik de Sweet 16 player gokkast?

De Sweet Sixteen heeft extreem hoge inzetten en is voorzien van maar liefst 16 winlijnen. De inzet van 80 credits per draai is de hoogste die je kunt doen bij deze fruitmachine, en dat maakt het een van de hoogste inzet gokkasten die er te vinden zijn.

Mutliplayer gokkasten zijn erg gewild tegenwoordig ook in de land based casino's en het spelen op de sweet 16 player, is als bij de andere multiplayer gokkasten eenvoudig door op de knop naar credits te klikken.

De gokkast zal vervolgens gaan draaien, de inzet bepaal jezelf minimaal of maximaal dat is geheel aan jou, hoe hoger je inzet des te hoger de winst zal zijn, maar dat moge duidelijk zijn. 

De Sweet 16 zit vol met extra functies, een van deze extra functies die op deze kast te vincden zijn is de autoplay functie, dit maakt het mogelijk om op de sweet 16 player automatisch te spelen.

Dat je in de cafés ook gewoon een kaartje tussen een gokkast kan drukken, dan kan dat ook in de online versie genaamd de autoplay dus. Het spelen op de Sweet 16 vergt wel wat kundigheid en overzicht, want je speelt immers op twee kasten tegelijk.

Samenvattend is de Sweet 16 een echte aanrader en een topper uit de reeks van Fruits4real!

 

Speel voor echt geld