Gokkast spelen online

Videoslots Turboplay Jackpot

Turboplay Jackpot

De Turboplay Jackpot gokkast van Fruit4real, een ware sensatie om op te spelen!

Hoe speel ik de Turboplay Jackpot gokkast?

Bij de Turboplay Jackpot speel je met een inzet van 1 credit het basisspel, in dit basis spel zijn 4 rollen beschikbaar. Om winnende combinaties te vormen is één winstlijn actief  waar je kans maakt op te winnen.

Er is ook een kop- en muntspel en deze kun je spelen om de winst te gaan verdubbelen, dit zie je overigens bij veel vergelijkbare fruitmachines. Een mystery winst zul je ontvangen van tussen de 2-100 en 4-200, wanneer er twee of drie jokers op de rollen willekeurig terecht komen.

In het basisspel zijn de prijzen maximaal tussen de 2 en 200 credits, om de jackpot te winnen in het spel, moet je drie jackpot symbolen achtereenvolgend hebben op een actieve winlijn.

Wil je het bovenspel gaan spelen dan kun je dit doen met een verhoogde inzet, vanaf 4 credits minimaal dan zal je met meer winlijnen spelen. Boven de rollen zelf staat weergegeven welke plekken actief zijn.

Er zullen nog meer winlijnen actief worden waarmee je kan spelen als je met een inzet van 16 credits gaat spelen, de combinaties zullen zo sneller gemaakt worden en de uitbetalingen liggen ook hoger.

Drie jokers in beeld geven een prijs tussen de 8-200, dit gebeurt bij een inzet van x4 credits, met een inzet van 16 credits per draaibeurt zal je per weergegeven joker een prijs van tussen de 8 en 200 credits winnen.

Speel voor echt geld