Gokkast spelen online

Videoslots Twin Player

Twin Player

De Twinplayer van Fruits 4 Real is een multiplayer gokkast met onzettend veel speel opties.

Hoe speel ik de Twinplayer gokkast?

De Twinplayer van Fruits 4 Real is een multiplayer gokkast, wat inhoudt in dat je afzonderlijk of 2 gokkasten tegelijkertijd spelen kunt. Twinplayer specificaties:

  • gokkast met 4 rollen en met 10 winlijnen.
  • 5 verschillende inzetmogelijkheden.
  • Inzet 4, 10, 20, 40 en 80.

Credits die in je balans staan moeten eerst naar de credit meter verplaatst worden, eerder kun je niet spelen. Via de credits knop op de gokkast zet je credits over, deze worden per 10 overgezet van je balans naar de credit meter. Per speelronde kun je 40 credits maximaal over zetten, het mag voor zich zelf spreken dat hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen zullen zijn die je kan winnen.

De standaard inzet is 4 credits per draaibeurt, als je met een hogere inzet wilt gaan spelen, bijvoorbeeld met een inzet van 10 credits per draai. Dan moet de totaal meter gelijk of groter zijn dan het aantal draaibeurten keer het inzet bedrag.

Voorbeeld:

Je hebt 20 draaibeurten en je wilt op inzet 10 spelen dan moet je je totaal meter minimaal 200 credits hebben, 20 keer 10 is 200 credits.

De Twinplayer geeft ook aan wanneer je met een hogere inzet kunt gaan spelen, de inzetmeter van het betreffende inzetbedrag zal oplichten op het moment dat je een hogere inzet kunt gaan spelen. Maximaal 32000 credits per draai kan deze fruikast geven op inzet van 80!

Ook heeft de Twinplayer gokkast een autoplay functie, dus hoef je niet elke draaibeurt op de start button te drukken, om de autoplay functie te activeren moet je op het autoplay kaartje klikken en deze zal dan actief worden.

Dat deze Twinplayer gokkast van Fruits 4 Real een de meeste populaire multiplayer gokkasten is staat buiten kijf. Je ziet ze overal in vrijwel elk casino verschijnen, meestal centraal en in het zicht!

Er zijn ook symbolen zoals de geldzakken op deze online gokkast, die zijn het meeste waard, je kunt kans maken op 2000 credits per keer met een maximale inzet van 80 credits.

Dan is het ook nog mogelijk om met fruitsymbolen verschillende combinaties te maken, het gaat hier dan ook om een multiplayer gokkast, die je overal in de gokhallen tegen kunt komen.

 

Speel voor echt geld