Gokkast spelen online

Multiplayer gokkasten spelen

Multiplayer gokkasten - Fruits 4 Real gokkasten met 2 zijdes

Heb jij al gehoord van het fenomeen Multiplayer gokkasten? Als je al eens gespeeld hebt in een speelhal ken je ze wellicht wel. Multiplayer gokkasten zijn namelijk speelautomaten die beschikken over 2 start knoppen en daarmee op twee zijdes een dubbel spel kunnen spelen. Ironisch genoeg zijn beiden zijdes aan elkaar gelijk, maar kun je dus wel met verschillende inzetten je kansen op het behalen van een winst zien te pakken. Een grote aanbieder van Multiplayer gokkasten is Fruits 4 Real. In het assortiment van deze gokkastensite vind je namelijk spellen als Sweet 16 Player, Twin Express en Twin Player. Om je een beeld te geven wat je van deze gokautomaten kunt verwachten hebben we deze 3 populaire speelautomaten onderstaand kort voor je beschreven.

- Sweet 16 Player

De eerste Multiplayer gokkast die zeker niet mag worden vergeet is de Sweet 16 Player. In het diverse aanbod aan Multiplayer gokkasten dat Fruits 4 Real biedt is deze wellicht degene met de meeste kansen op winst. Per zijde zal je namelijk op 4 rollen met een totaal van 16 symbolen winsten kunnen maken. Zoals de naam van het spel al zegt wordt er bij de Sweet 16 Player gokkast gebruik gemaakt van 16 winlijnen per kant en kun je met een totaal van maar liefst 32 lijnen winnen als je op allebei de kanten van deze speelautomaat gaat spelen met een inzet!

- Twin Player

Om te kunnen spelen op een gokkast als Twin Player hoef je uiteraard geen geld te hebben, maar kan je ook gratis van start. Binnen het assortiment van Fruits 4 Real kent deze gokkast twee zijdes en kun je winnen op een totaal van 4 rollen per kant. Iedere kant heeft 10 winlijnen om op te winnen, wat maakt dat je in zijn totaliteit bij het spelen van alle rollen 20 lijnen kunt gebruiken om prijzen daadwerkelijk op binnen te halen. De maximale uitbetaling die op een winlijn behaald kan worden vind je met de jackpot symbolen en komt uit op 2000 credits.

- Twin Express

Wanneer je kiest voor de Twin Express gokkast kun je uiteraard ook weer een dubbelspel verwachten en ben je niet verplicht om deze beiden te draaien. Ieder spel beschikt over 3 rollen, waarbij er maar liefst 4 symbolen per rol worden weergegeven. Als je op een zijde gaat spelen heb je 8 winlijnen om prijzen op te winnen. Een totaal van 16 winlijnen kan dus gebruikt worden om te winnen als je beiden kanten gebruikt, waarvoor alle prijzen in de prijzentabel aan de onderzijde van de Twin Express worden weergegeven.

Speel Fruits 4 Real Multiplayer gokkasten met bonus

Wil jij online op één van de Fruits 4 Real Multiplayer gokkasten gaan spelen en heb je nog geen account bij deze goksite aangemaakt? Doe dit dan vandaag nog en ontdek zelf dat je alle Multiplayer gokkasten met bonus zal kunnen gaan spelen. Nieuwe spelers zullen bij Fruits 4 Real namelijk worden voorzien van een 100% bonus en kunnen daarmee het saldo maximaal met een bedrag van € 100 euro verhogen! Een leuke casinobonus, waar je uiteraard ook de nodige winsten op de Multiplayer gokkasten mee zal kunnen gaan behalen.

Giga Burst
Giga Burst
Mega Multitimer
Mega Multitimer
Classic VIP
Classic VIP
Turbo Mega Jackpot
Turbo Mega Jackpot