Gokkast spelen online

Videoslots Multitimer Jackpot

Multitimer Jackpot

De MultiTimer Jackpot gokkast van Powerjackpot is een fruitautomaat met uitgebreide features.

Hoe speel ik de Multitimer Jackpot gokkast?

Op zich is er over de niet veel te vertellen dan dat het een heerlijke eenvoudig gokkast is om op te spelen, het spel kent een basisspel spelen maar ook kun je ervoor kiezen om meteen het bovenspel te spelen.

Het basisspel speel je op drie rollen, en 1 winlijn en je kunt inzetten met 1 credit per draai, er zijn 16 winlijnen in het spel boven en beneden kun je spelen met 1 credit, de gunstige posities worden automatisch 1 ronde vastgezet met de hold functie voor een extra kans op winst.

Het is verstanding om zo veel mogelijk in te zetten bij het bovenspel: je kunt hier met 4, 8 of 16 lijnen tegelijk spelen, met een gelijk aantal credits die je op dat moment inzet, de ster symbolen die zo nu en dan tevoorschijn komen, geven je willekeurig 20 punten.

Tref je echter de Bonus Joker dan levert deze je maar liefst 200 punten op. Er zijn acht Winbanken die het mogelijk je gewonnen geld veilig te stallen, en het totaal in de winbanken kan dus oplopen tot maar liefst 1600 punten dikke winst dus.

Als je veel spelers ervaring hebt dan ga je natuurlijk via het 0-1 spel direct naar het top spel toe, dit doe je om daar gebruik te kunnen maken van het riante aanbod van de 16 winlijnen. Alle credits die je daar boven wint, kun je weer laten uitkeren naar je saldo beneden.

Bij het bovenspel speel je op vier rollen je kunt dan inzetten met:

  • 4, 8 of 16 credits per draai.

Zet je in met vier credits per draai dan speel je op 4 winlijnen, zet je in met acht credits dan speel je op 8 winlijnen, en zet je in met 16 credits dan speel je op 16 winlijnen. Het ster symbool en het bonus symbool kunnen je tot 200 punten opleveren.

Kijk voor de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen op de gokkast, deze vindt je in de uibetaal table. 

 

 

Speel voor echt geld