Gokkast spelen online

Videoslots Oldtimer

Oldtimer

U heeft nog nooit eerder van de Oldtimer gokkast gehoord? Waar bent u dan al die jaren geweest!

Hoe speel ik de Oldtimer gokkast?

Dit is namelijk de meest bekende gokkast die u maar tegen zult komen, behalve de Random Runner dan, de powerjackpot Oldtimer maakt de Timer familie echt een geheel en, door zijn eenvoudige gameplay is het makkelijk te bespelen voor beginnende spelers.

U kunt beginnen met een inzet van 1 credit om het spel zo beter te leren kennen, al snel zult u erachter komen dat bij het boven spel de hoogste winsten behaald worden, en dat het spel daarom draait.

Spaar de credits op bij het basisspel door middel van winsten te behalen en speel ze naar boven toe om met meerdere winstlijnen te spelen. Zo kunt u een volle bak pakken die oploopt tot wel 200 punten per keer!

Je kunt u maximaal 0,50 euro inzetten per spin, en als je begint met spelen dan doe je dit met 0,10 (muntwaarde) die per credit gelden. Credits zijn vrij vertaald punten en munten, echter zul je in 99% van de gevallen het woord credits aantreffen op een gokkast.

Bij het basisspel betaald u 1 credit per spin, en bij het spel boven 5 credits per spin, ook hier geldt hoe hoger je inzet hoe hoger de winst zal kunnen zijn. Klik op "Choose game" (kies spel) om direct naar het boven spel toe te gaan, deze te verhogen en/of de beneden munten op te sparen.

De Oldtimer heeft ook diverse symbolen op de kast weergegeven, deze bestaan uit een:

  1. Stersymbool 
  2. Jackpot symbool  
  3. Linked Jackpot

Symbolen verklaard:

A. Het sterren symbool bij het basisspel is belangrijk, deze kunnen namelijk kriskras een combinatie maken voor een totaal van 20 credits, die u weer bij het boven spel kunt gaan gebruiken voor hogere winsten van minimaal 40 credits per gemaakte combi.

B. Het Jackpot symbool vindt je terug bij het boven spel, als je drie jackpot symbolen achter elkaar krijgt, op de rollen en op een actieve winstlijn zal je 200 munten ontvangen.

C. Op de linked jackpot die verbonden is aan meerdere Power Jackpot gokkasten, maakt je bij iedere draai op de rollen van deze klassieke gokkast grote kans.

Concluderend; de Oldtimer mag dan wel een oudje zijn onder de gokkasten, maar gaat het gezegde niet "op een oud fiets geleerd, is jong geprobeert". Met andere woorden speel gerust de klassiekers want die leveren veel op!

 

Speel voor echt geld