Gokkast spelen online

Videoslots Super Stake

Super Stake

De Super Stake gokkast van Power Jackpotheeft een zogenaamde stake meter die zich vult naar gelang je wint!

Hoe speel ik de Super Stake gokkast?

De Super Stake gokkast heeft een benedenspel en een bovenspel., de kast is heel netjes en overzichtelijk opgebouwd met frisse kleuren en de meters staan goed in beeld.

Het benedenspel speel je met inzet van 1 credit, en je wint een prijs bij twee of drie dezelfde symbolen op de winlijn van de drie rollen, er is een linked jackpot wat inhoudt dat jij en andere spelers deze vullen.

In het geval dat zo'n linked jackpot valt kun je zomaar ineens multimiljonair zijn, dit is al vaker gebeurt met online gokkastenie een gedeelde jackpot hadden.

Ben je er op uit om kans te maken op een mystery prijs van 2 tot 100, dit gaat in bij twee S symbolen, en een mystery prijs van 8 tot 200 bij drie S symbolen. Je gewonnen prijzen kun je verdubbelen met de gamble functie, welke eenvoudig met een klik op de knop wordt geactiveerd!

Het bovenspel speel je met een inzet van:

  • 4, 8 of 16 credits per draai

En dit bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen, waarvan een in eerste instantie niet mee draait maar als dat wel het geval is, berg je dan maar handen open want daar komt he geld!

Bij de verschillende inzetten horen dito prijzenschema's, een overzicht hiervan zie je naast de vier rollen op de gokkast, bij inzet van 4 credits speel je op de eerste drie rollen.

Op alle vier de bovenste rollen speel je bij een inzet van 8 of 16 credits, hierbij vallen de prijzen op de posities zoals ze zijn aangegeven in het schema. Ook bij deze SuperStake gokkast kun je gebruik maken van de autoplay functie, zodat je niet steeds zelf hoeft te klikken op de start button.

Speel voor echt geld