Gokkast spelen online

Videoslots Toptimer

Toptimer

De Toptimer is een gokkast van PowerJackpot, je kunt om te oefenen hem eerst gratis uitproberen.

Hoe speel ik de Toptimer gokkast?

De Toptimer is één van de gokkasten die u ook rechtstreeks bij jou om de hoek in een café, gokhal of snackbar terug zou kunnen vinden. Deze Toptimer is een zeer eenvoudige kast zonder te veel overbodige poespas, je zou er spreekwoordelijk zo mee aan de gang kunnen.

Natuurlijk zijn er combinaties en gimmicks in het spel die je al spelende tegen zult komen, echter is deze fruitkast een verademing om op te spelen, als je van simpel, snel en veel geld winnen houdt. 

Het basisspel van Top Timer bevat drie rollen met één winlijn, met 1 credit per draai begin je het spel, als je met meer wilt spelen dan raden wij je aan naar het bovenste spel te gaan. Ook hier speel je met drie rollen, maar wel met meervoudige winlijnen. Het aantal winlijnen is overigens gekoppeld aan het aantal credits die je per draai inzet.

Er zijn verschillende combinaties te maken deze zie je zeer duidelijk staan op de Toptimer gokkast, bellen, kersen, citroenen een ware kakkefonie aan fruitjes die je veel geld op kunnen leveren, in het onderste spel kun je ook nog extra credits winnen door sterren te verzamelen. Het is niet noodzakelijk dat deze op dezelfde winlijn staan, als ze maar op verschillende rollen te voorschijn komen, zie je 3 sterren, dan win je al 20 credits

Vervolgens zul je met deze 20 credits per draai gaan inzetten, dan speel je ook op vijf winlijnen, bij het spelen met 20 credits is er een extra bonus, deze houdt in dat je bij elke jackpot die je krijgt je tussen de 10 en 200 credits kunt winnen. Wat uiteindelijk de winst wordt houdt de kast geheim tot hij valt.

Als je een simpele kast zoekt met veel winkansen dan zou je de toptimer zeker eens uit moeten proberen!

 

 

 Tijdens het spelen van het basisspel kunt u bij Toptimer winnen op 1 winlijn. Extra kansen worden hierbij geboden met de sterren als symbolen, die in een drietal willekeurig een prijs van 20 credits op kunnen leveren. Heeft u genoeg punten op de winbank, dan kunt u met inzetten van 5 of 20 credits gaan spelen op de 3 rollen in het bovenspel. Daar kunnen winsten worden gevormd op een totaal van maar liefst 5 winlijnen en is ook nog een extra te activeren. Bij een inzet van 20 credits zal het jackpot symbool namelijk altijd een mystery prijs opleveren van 10 tot 200 credits. Tot slot is het belangrijk om te weten dat deze Toptimer gokkast beschikt over een Linked Jackpot. Als u deze wint kunt u zomaar ineens een paar duizend extra aan uw tegoed als winst toe laten voegen.

Speel voor echt geld