Gokkast spelen online

Videoslots Wildtimer

Wildtimer

Powerjackpot heeft meerdere gokkasten in haar assortiment, maar de Wild Timer moet je zeker eens geprobeerd hebben.

Hoe speel ik de Wildtimer gokkast?

De Wildtimer fruitmachine is familie van de welbekende Oldtimer gokkast (ook van Powerjackpot), en die overigens ook door hen online aangeboden wordt. De wildtimer heeft een echte klassieke uitstraling, als je hem online speelt is het net of je echt in een gokhal zit, de gokkast is voorzien van een boven- en onderspel.

Als je bekend bent met de Oldtimer fruitmachine dan zul het je opvallen dat deze Wild Timer erg veel overeenkomsten vertoond met de Oldtimer, alhoewel er natuurlijk wel verschillen zijn.

Ten eerste heeft deze fruitautomaat een ander uiterlijk, maar daarnaast is er nog een belangrijk verschil, als je 20 credits inzet en het symbool is ‘Wild’, dan is dit symbool een soort Joker en telt dit voor ieder ander symbool.

De winkans bij de Wildtimer is vele malen groter dan bij de Oldtimer, het onderste spel start je mee en hierbij zet je 1 credit in per draai, er is maar 1 winlijn om op te winnen op de 3 rollen.

Wanneer je de sterren ‘kris kras’ draait, kun je maar liefst 20 punten winnen, in totaal 5 winlijnen met 3 rollen heeft het boven spel, hier kun je ervoor kiezen om per draai meer credits in te zetten.

Namelijk 20 credits per draai kun je inzetten bij het bovenspel, als je het lef hebt om met dit aantal credits per keer te spelen, dan ontvang je daarvoor Wild Timer symbolen die echt ‘Wild’ zijn.

Deze "wilds" zijn net zoals bij het onderste spel inwisselbaar voor elk ander symbool, een extra kans om te winnen dus!

 

Speel voor echt geld