Gokkast spelen online

Videoslots Birthdayboy

Birthdayboy

Op de Birthday Boy gokkast draaien de rollen zelf niet, maar de gebieden eromheen dit is een unieke functie. .

Hoe speel ik de Birthday Boy gokkast?

Bij dit unieke systeem worden de symbolen zoals de jongen die jarig is weergegeven, ballonnen, clown, een speelgoed hond en zijn moeder die een ballon vasthoudt. In feite gaat het thema in deze gokkast over een jongen die zijn verjaardag viert.

Hou je wel van aparte gokkasten dan de geijkte, dan zal de gokkast Birthday Boy wellicht wat voor jou zijn. Inzetlijnen, niveaus en muntwaarden kunnen gewijzigd worden onder de rollen zelf, en de spin knop zorgt ervoor dat je kans het spel aan de gang krijgt en prijzen winnen zult.

Je kunt met 90 credits per keer spelen, en met maximaal 30 winlijnen en een niveau van 3, deze vermenigvuldigd met elkaar (vandaar 90 credits). De muntwaarde moet je wel wijzigen dit kan door op de – of + te drukken zodat je de inzet verhoogd, hoe hoger de inzet per beurt, hoe meer winst je behaald met een gevormde combinatie.

De vrouw met de ballon is 400 punten waard, en de verjaardagstaart kan voor 750 punten zorgen als je er vijf op actieve inzetlijnen krijgt. Elke uitbetaling zal vermenigvuldigd worden met de totale inzet. Er is ook een clown op het feestje aanwezig, welke ook voor een uitbetaling kan zorgen!

De Birthday Boy gokkast van Slotstar is een kleurrijk spel met ontzettend veel extra mogelijkheden, en de symbolen zijn op de blokken duidelijk weergegeven. Een aantal te gekke bonussen op de Birthday Boy gokkast zijn het bonus spel, scatter en wilds. Bij een verpakt cadeau op de eerste rol en laatste rol zal het bonusspel gestart worden, een waar cadeau als je deze uitpakt.

Wild symbolen met de jarige job zelf kunnen andere symbolen gaan vervangen, deze geeft ook een zeer hoge uitbetaling van 10000 punten per keer als je er vijf op rij krijgt, een ware traktatie. Scatters zijn de rondvliegende ballonnen,  op zicht de totale winst vermenigvuldigd met het aantal inzetten dat je op dat moment hebt geplaatst. 

Speel voor echt geld