Gokkast spelen online

Videoslots Bonus frenzy

Bonus frenzy

Het is allemaal bonus wat de klok slaat bij de gokkast Bonus Frenzy!

Hoe speel ik de Bonus Frenzy gokkast?

De Bonus Frenzy heeft een enkele winlijn (net zoals de Red Fox Double Jackpot), en er kan ingezet worden met 1, 2 of 3 credits, de waarde van de credits varieert tussen de 0,10 en 0,50 eurocent. Triple Seven symbolen (drie keer zeven) op de winlijn, leveren bij een inzet van 2 credits het maximum aantal van 1000 credits op. Ook dit is een item wat de Red Fox Double Jackpot in zich heeft.

Ook de derde credit kan worden ingezet dan kan een hele reeks bonusprijzen worden gewonnen, wel wanneer je een winnende combinatie hebt natuurlijk. De echte Bonus Frenzy fruitmachine is terug van weg geweest, was een tijd geleden overal te lezen op internet. Dat hij is vernieuwd en vele extra win-mogelijkheden bevat moge duidelijk zijn, wij zijn in ieder geval fan van deze gokkast geworden!

De Bonus Frenzy gokkast zal je verstelt doen staan, en kennis laten maken met het winnen van hoge prijzen. Zo biedt de vierde rol de mogelijkheid om je winst te vermenigvuldigen met een factor 2, 5 of 10. ook is een respin waarbij je winnende combinatie zich tot maximaal 5 maal herhaalt mogelijk.

Extra credits (10 of 100) kunnen ook worden gewonnen, het spel heeft een autoplay functie die boven de Spin-knop kan worden in- en uitgeschakeld. 

Speel snel en maak kans op die schitterende jackpot en bonussen... en wacht niet te lang...!

Speel voor echt geld