Gokkast spelen online

Videoslots Bonusline

Bonusline

Speel de Bonus Line gokkast van Slotstar en pak die winsten en bonussen!

Hoe speel ik de Bonus Line gokkast?

De bonus line is een op zich vrij eenvoudige gokkast met 3 rollen en met een enkele winlijn. Op een goede gokkast heeft niet veel toeters en bellen nodig om goed bespeelbaar te zijn en de Bonus Line is daar een schoolvoorbeeld van. Naast de onderste rollen zie je onder en boven het woord "payline", links naast rollen daar draait het woord "bonusline" een enkele keer mee.

Bij de Bonus Line kun je maximaal 2 credits inzetten en deze hebben een maximale waarde van €0,50 cent per credit. Er zijn ook een aantal Double jackpot symbolen (drie) en die leveren de maximale prijs op.

Wat houdt zo'n Double jackpot in? Elke Double jackpot symbool op de winlijn, telt voor het symbool dat ontbreekt om een winnende combinatie te maken op de rollen. De Double jackpot verdubbeld ook de prijs wat aardig kan oplopen en waar je veel geld mee kunt pakken.

Als je twee Double jackpot symbolen op de winlijn hebt staan, dan verviervoudigd dit de prijs die je eerder gewonnen hebt, en op deze manier verdien je snel en veel punten.  Ook al is er maar 1 winlijn op de Bonusline gokkast, toch maakt dit niet uit, wij kennen dit ook wel van andere gokkasten. Het aantal winlijnen garanderen namelijk niet altijd veel winst!

Speel voor echt geld