Gokkast spelen online

Videoslots Diamondline

Diamondline

De Diamond Line gokkast van Slotstar doet zijn naam eer aan door de winlijn en symbolen in de vorm van een diamand.

Hoe speel ik de Diamond Line gokkast?

Spelen op deze diamant van een gokkast zal je veel speelplezier brengen, je ziet van elke gokkast producent wel gokkasten met een diamant als thema, neem bijvoorbeeld de Lucky Diamonds van Play n Go. Echter is de Diamond Line een echte klasssieker zoals je ook veel in speelhallen tegen komen zal.

Het zal je niet verbazen dat er prijzen kunnen vallen op de wijnlijn van de Diamond line ter waarde die de vergelijkbaar zijn met de prijs van een echte diamant. Zo is er een maximale credit winst van 4000 credits te behalen, bij een combinatie van 4 diamant symbolen op de diamant winlijn.

Ook heeft de standaard winlijn een aardige prijs voor je in petto bij 3 diamant symbolen op een rij, je wint dan direct 1000 credits! Das niet verkeerd, overigens staat deze gokkast bol van de welbekende symbolen zoals zevens, sterren, en diverse fruitjes die graag voor je rollen en je fortuin brengen.

De inzet die je kunt doen op deze gokkast varieert van €0,10 tot €0,50 cent, en met de ""bet max" optie zal dit je veel geld op kunnen leveren. Wil jij op de diamant onder de gokkasten spelen? Probeer de Diamond Line gokkast dan gerust eens uit!

Speel voor echt geld