Gokkast spelen online

Videoslots Dralchemix

Dralchemix

De gokkast dr. Alchemix van Slotstar is een echte mix van allerlie tovermiddeltjes om te winnen!

Hoe speel ik de dr. Alchemix gokkast?

Er zijn verschillende gokkasten met een alchemisten thema, zo is er laatst door Betsoft nog Alkemor's tower uitgebracht. Dr. Alchemix is er een hele tijd en zeker een inspiratie geweest voor deze gokkast van Betsoft.

Met al zijn potjes vol met diverse mysterieuze vloeistoffen en wonderdrankjes is het een echte dokter of is het gewoon een kwakzalver? Beleef het mee op deze gokkast van Slotstar.

Combinaties zul je vormen met symbolen zoals met de letters A, K, Q, J en 10, dat als (buisjes) met vloeistof in de kleuren blauw, groen, oranje en paars worden weergegeven.

Je kunt dr Alchemist met vijf rijen en met drie rollen beginnen te spelen, symbolen die zijn weergegeven in de vorm van boeken, waar vervolgens geweldige spreuken in verborgen zitten. Om de rollen te laten draaien, ga dan naar het boek met de geheime spreuken (met een slot erop) weergegeven.

Inzet schema:

  • Je kan op het blauwe potje vloeistof klikken om het aantal inzetlijnen te selecteren:
  • Inzetlijnen je instellen op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 en 25
  • Het inzetniveau is instelbaar naar 1, 2 en 3. De totale inzet bedraagt 75 credits als je deze beide op maximaal zet

De muntwaarde kun je links onder veranderen van 0,01 naar 0,10 maximaal dit staat gelijk aan een inzet van €7,50 per keer.

Er zijn ook bonussen te verkrijgen op de dr Alchemist gokkast namelijk een wild symbool, Alchemix zelf zal als wild te voorschijn komen, en kan andere symbolen vervangen, behalve de ringen, boeken en papieren rollen.

De boeken zijn ook bonussen, je kan met 1 symbool hiervan op de eerste rol spreuken verzamelen, en uiteindelijk een bonusspel activeren. Op iedere rol komen papieren rollen te voorschijn en deze kunnen op willekeurige posities verschijnen.

Als je er drie bij elkaar hebt dan zal het bonusspel gestart worden, de ringen met groene edelstenen dienen als free spins. Bij drie of meer zal je free spins verdienen. Je kan tot maximaal 25 gratis spins activeren op de dr Alchemist gokkast!

Speel voor echt geld