Gokkast spelen online

Videoslots Insectworld

Insectworld

Bij de gokkast Insect World van Slotstar gaat alles over het vangen van de insecten en zo je fortuin te vergaren!

Hoe speel ik de Insect World gokkast?

Met de "Insect World" gokkast wordt er met maximaal 50 winlijnen gespeeld, en kan er per winlijn maximaal op 3 credits worden ingezet, de waarde van deze credits varieert tussen 0,01 en 0,10 eurocent.

De inzet van meerdere credits op een winlijn, vermenigvuldigd vanzelfsprekend de te winnen credits deze kun je overigens in de wintabel terug vinden. De aanwezige sprinkhaan dient als een 'wild' symbool, en vervangt dus ieder ander symbool indien dit natuurlijk wel tot een winnende combinatie leidt, waardoor je uiteindelijk veel geld zult winnen.

Het spel bevat daarnaast ook nog eens een bonusspel, en de mogelijkheid tot het winnen van gratis draaien (free spins), het bonusspel wordt vrijgegeven van links naar rechts als er 3, 4 of 5 bijen op rij verschijnen.

Afhankelijk van het aantal bonussymbolen op een rij en het aantal credits per winlijn, is het dus hier te zien wat er gewonnen wordt, in het bonusspel kies je een bijenkorf, en vormen de bijen het gewonnen aantal credits.

Wanneer er 3, 4 of 5 Scatter symbolen (de spin) op een willekeurige positie in beeld verschijnen, 10 Free Spins zijn er dan te verdienen, het aantal winlijnen waarmee wordt gespeeld is hier niet van belang.

De Free Spins worden wel gespeeld met het aantal winlijnen waarmee deze gewonnen werden, het spel heeft ook een autoplay functie die boven de Spin-knop in- en uitgeschakeld kan worden. 

Speel voor echt geld