Gokkast spelen online

Videoslots Pays2times

Pays2times

De pays 2 times gokkast is er één om bij weg te dromen!

Hoe speel ik de pays 2 times gokkast?

De pays 2 times gokkast is bovendien niet te versmaden, dit komt omdat hij twee keer uitbetalen zal met het "pays2times" symbool. Verder maak je combinaties met:

  • kersen
  • zevens
  • barren

Alles in diverse kleuren of het II symbool, punten kunnen oplopen tot 5000 per keer als je drie keer II in beeld hebt, op een actieve wintlijn. Al met één kers op de actieve inzetlijn ontvang je ook nog eens zes credits (als je met de maximale inzet speelt).

Door op de muntwaardes te klikken op de – en + stel je de waardes in tot maximaal 50 eurocent. De "bet one" knop kan voor het inzetniveau zorgen, de "bet max" knop is de geschikte button om meteen de rollen van de pays 2 times gokkast met een maximale inzet te laten draaien.

Naast dat het mogelijk is om aan de hendel te trekken, zorgt De rechterknop ‘spin’ knop ervoor dat je de rollen laat draaien.

Het kers symbool geeft al prijs vanaf één in beeld (een mooie bonusoptie is de kers zelf). Hierdoor kun je zeer snel super prijzen pakken en punten opsparen. Het II symbool is het meeste waard, en kan uitbetalingen vermenigvuldigen tot twee keer de waarde, ook zal hij andere symbolen kunnen vervangen als wild symboo (joker) en dan als hij dat doet, zal deze winst ook vermenigvuldigd zijn.

Speel voor echt geld