Gokkast spelen online

Videoslots Pays5times

Pays5times

De fruitmachine Pays 5 Times is een onzettend leuke gokkast, waarbij je met drie rollen en 1 winlijn op speelt.

Hoe speel ik de pays 5 times gokkast?

De fruitmachine Pays 5 Times is een gokkast waar je echt lekker op spelen kunt een simpele kast met alleen rollen in het onderspel, je kunt gaan spelen met een inzetniveau van; 1, 2 of 3 punten en waarbij je de puntwaarde kunt aanpassen tot maximaal 0,50 (eurocent).

Met de Pays 5 Times symbolen kun je bij een inzet van 3 punten wel tot 10.000 punten winnen, dat lijkt wellicht onbegonnen werk en een sprookje maar vergis je niet deze gokkast is een echte topper en zal je dito belonen. 

Het basisspel van deze fruitmachine Pays 5 Times wordt gespeeld met een inzet van 1, 2 of 3 punten per draai, het aantal punten kun je instellen door op de knop "Bet One" te klikken. De standaard waarde kun je veranderen van 0,10 naar maximaal 0,50 eurocent bij deze gokkast.

Bij de Pays 5 Times wordt er ongeacht het aantal punten wat je inzet, gespeeld op 1 winlijn dat is wellicht weinig als je gewend bent op grote kasten te spelen met meerdere winlijnen. Daarintegen is het wel bepalend voor het aantal punten wat je kunt winnen wanneer je een winnende combinatie op je winlijn krijgt.

Om een winnende combinatie te maken vervangt het Wild symbool Pays 5 Times elke symbool en vermenigvuldigd de winnende combinatie met 5 of 25 keer, het Wild symbool "Pays 5 Times" is ook belangrijk voor het behalen van de maximale score van de gokkast Pays 5 Times.

Om de te gekke prijs van 10.000 punten te winnen speel je met de maximale inzet van 3 punten, en krijg je 3 x het Wild symbool Pays 5 Times op je winlijn dan win je. Bij een inzet van 2 punten kun je maximaal 5.000 punten winnen, en bij een inzet van 1 punt maximaal 2.000 punten winnen.

Alle winnende combinaties kun je terugvinden in het winschema van de gokkast zelf, dit is vrij overzichtelijk weergegeven en zal je helpen bij het overwinnen van deze ultieme gokkast.

Speel voor echt geld