Gokkast spelen online

Videoslots Red Fox Double Jackpot

Red Fox Double Jackpot

De gokkast Red Fox Double Jackpot van Slotstar heeft maar 1 winlijn maar is een absolute hete gokkast! 

Hoe speel ik de Red Fox Double Jackpot gokkast?

Laat de wijze waarop deze gokkast er uit ziet je niet misleiden, want wat kun je nou verwachten van een gokkast met maar 1 winlijn hoor ik je denken? Wel laat mij dat je eens haarfijn uitleggen, de Red Fox's Double Jackpot heeft een enkele winlijn en er kan ingezet worden met 1, 2 of 3 credits, de waarde van de credits is variabel tussen 0,10 en 0,50 eurocent. 

Echter heeft de kast een aantal interessante symbolen die beginnen van zo laag als 6 tot een max van 1000 credits, ook heeft het spel progressive pays (jackpot) dit houdt in dat terwijl jij hem speelt jij samen met de andere spelers de jackpot vult, maar wie zal hem mee naar huis nemen, jij?

Om de jackpot mee te pakken leveren de 3 Thrilion Fox symbolen op de winlijn bij een inzet van 3 credits de Progressieve Jackpot op, deze Jackpot start telkens met €7.500 euro bij een credit waarde van 50 cent. Het symbool 7 is ook alom vertegenwoordigd op deze leuke gokkast, overigens kun je niet om de stand van de jackpot heen, een grote meter bovenaan de kast kan je niet ontgaan!

Bij een inzet met een lagere waarde, kan een daar aan gerelateerd gedeelte van de Jackpot worden gewonnen, er zijn ook een aantal andere winnende combinaties die kunnen je voorzien van maar liefst 10.000 credits!

Speel voor echt geld