Gokkast spelen online

Videoslots Ring of Zodiac

Ring of Zodiac

Ring of Zodiac is een gokkast met 5 rollen en 3 rijen om op te spelen.

Hoe speel ik de Ring of Zodiac gokkast?

Je kunt inzetten op 20 verschillende winlijnen bij de Ring of Zodiac, de muntwaarden lopen op van 1 eurocent per draai tot 10 eurocent per keer. Deze Ring of Zodiac gokkast heeft veel winmogelijkheden door de vele extra speleigenschappen zoals wild symbolen, scatters en bonusspellen allemaal verborgen in het spel.

Op de gokkast Ring of Zodiac kun je met diverse muntwaardes inzetten op 1 tot 20 winlijnen, en speel je op 5 rollen en 3 rijen, bij twee of drie gelijke symbolen wel afhankelijk van het symbool, en op een winlijn van uiterst links naar rechts win je een prijs.

In de paytable van de gokkast staan de prijzen die je met de diverse symboolcombinaties kunt winnen afgebeeld, door de extra spelfuncties maak je kans op nog meer winsten.

De extra functies en symbolen in het spel zijn de scatters, het wild symbool en de bonussymbolen, met de scatters worden je prijzen een aantal malen vermenigvuldigd. De wild symbolen mogen alle andere symbolen vervangen behalve de bonussymbolen en de scatters.

Het bonussymbool geeft je recht op het spelen van het bonus spel, er zijn twee verschillende bonusspellen die je spelen kunt. Bij het eerste bonusspel moet je pijlen gaan schieten, in een van de manen rond de planeet en win je de prijzen die je hebt geschoten.

Bij het tweede bonusspel speel je een extra gokkast met de 3 Ringen van Zodiac daarin vertegenwoordigd, en afhankelijk van je inzet kun je dan 5, 10 of 15 free spins het spel winnen.

Speel voor echt geld