Gokkast spelen online

Videoslots Santas surprise

Santas surprise

Met de gokkast Santa's Surprise is het elke dag kerst.

Hoe speel ik de Santa's Surprise gokkast?

Elke zelf respecterende gokkast leverancier heeft tegenwoordig thema gokkasten, en wil de kerst niet over slaan, wil je de kerstman in een gokkast voorbij zien komen? Dan moet je de Santa's Surprise gokkast eens uitproberen.

Bij deze gokkast vliegt de kerstman rond met zijn rendieren boven op de rollen. Verder zal je met symbolen combinaties kunnen vormen zoals:

  • Het kaarslicht
  • Zuurstokken
  • Kerstbomen
  • Cadeaus
  • Kerstballen
  • Kerstmutsen

De hoogste combinatie die je kunt krijgen zijn de klokken op de rollen, bij vijf opeenvolgend ontvang je maar liefst 750 punten., ook zijn er bonusopties met de kerstsokken, kerstster en de kerstman zelf. Dit zijn overigens de scatters, wilds en een bonussymbool dus let goed op als je deze voorbij ziet komen.

Om op de gokkast Santas surprise te spelen kun je dit doen met een inzet van drie en dertig winstlijnen, waarop je hopelijk winnende combinaties vormt. Deze winlijnen kan je zelf instellen door op select lines of bet one te klikken.

Natuurlijk is de – en + functie waarop je muntwaarden naar 0,01, 0,02, 0,05 en 0,10 kan instellen ook aanwezig, de maximale inzet per beurt zal €9,00 inhouden, als je met deze hoge inzet gaat spelen maak je kans op zeer hoge geldprijzen.

Zijn er ook bonussen in deze gokkast te vinden? Jazeker zoals het ster symbool, dat is metten een scatter en kan tot 50 punten betalen, maar dat is niet alles. Deze scatter zal vermenigvuldigd. worden keer het aantal lijnen en de totale inzet die je gedaan hebt.

Een ander wild symbool is de kerstman zelf, en deze kan allerlei symbolen op de rollen van deze gokkast direct vervangen, echter scatters en/of bonus symbolen kunnen niet vervangen worden. De sok waar normaal gesproken de cadeaus in worden gegooid met kerst, zullen nu als bonus dienen, deze kan het bonusspel starten op de rollen

Speel voor echt geld