Gokkast spelen online

Videoslots Superjackpot

Superjackpot

De gokkast Super Jackpot van Slotstar is alles over jackpots en meer!

Hoe speel ik de Super Jackpot gokkast?

Deze online gokkast speel je van 0,10 tot 0,50 cent per credit, het spel heeft alleen een aantal van drie onder rollen. De bovenkast bestaat uit allerlei vlakken met daarop de win symbolen weergegeven. Wat opvalt is dat midden boven direct de drie zevens opvallen, immers is 777 niet het nummer van geluk?

Het spel heeft 5 winlijnen die kriskras tellen in het spel, zo vindt je ook een "bet one en en "bet max" button, deze staan links van de "spin" button. Met de "bet one" stel je individueel de winlijnen in op de gokkast. Bij "bet max" pak je ze allemaal mee.

Op de rollen zie verschillende jackpot symbolen staan, een enkele of drie bij elkaar, een enkele geeft 10 credits, en drie bij elkaar 50 credits, het loont zich het meest als je drie keer 7 hebt, dus 777 dan heb je 150 credits verdiend. De winlijnen betalen ook dik uit zo is winlijn 5 zelfs goed voor 5000 credits.

Een losse 7 op een winlijn geeft 100 punten, en je kunt combinaties maken tussen de verschillende symbolen, dit verklaard zich allemaal vanzelf als je de kast goed doorneemt alvorens te spelen. Al met al is de Super Jackpot gokkast een hele toffe om op te spelen, en je kunt er lekker dikke winsten op pakken.

Speel voor echt geld